Beoordelingen van Lin Fa Zeist

Recente recensies van Lin Fa Zeist

5 sterren na 16 reviews

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde meer dan anderhalf uur tot de bestelling kwam. Na 1 uur zelf maar gebeld. Was netjes geweest als Lin Fa zelf contact had opgenomen dat het langer zou duren.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eend was lekker, maar soep vond ik er vlak van smaak. Alsof er alleen water in zat en geen bouillon is getrokken. Bezorging was keurig. Vriendelijke dame. Duurde wel wat lang.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntend; vriendelijke telefoniste, zeer snel bezorgd, erg goed op temperatuur en bijzonder smaakvol. Het enige minpunt was de bezorger die een beetje irritant was. Belt aan, hij zegt "hallo?" en geeft niet aan dat hij de bezorger van Lin fa is. Wat hij als een lolletje ziet, is voor de ander irritant. Nogmaals, het wel erg snel bezorgd.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en erg lekker

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en juiste temperatuur! Heerlijke maaltijden.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles was op tijd lekker warm en heel smakelijk. Ik werd ook vriendelijk geholpen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb via de website van Lin Fa besteld. In de toelichting had ik een voorkeur opgegeven en daar ben ik netjes over opgebeld. Het eten is keurig afgeleverd en we hebben heerlijk gegeten.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwartier later dan gewenst ondanks foute druk op de knop. Kai is lekker maar dan niet in tomatensaus dit hoort gember en los geleverd want nu is het deeg slap en niet krokant! €.2,5 voor slechts één klein loempiaatje is ook wat te gortig en karig. Weinig rijst maar ondanks dat wel smaakvol gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super gemakkelijk online bestellen. Aardige mensen en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, netjes op tijd, heerlijk gegeten.