Beoordelingen van Lin Fa Zeist

Recente recensies van Lin Fa Zeist

4 sterren na 36 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Erg goed eten. Attent en vriendelijke bejegening. Tot heel snel weer

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker,alleen niet warm genoeg. Jammer.wel herkansing.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was precies op de afgesproken tijd. Helaas waren de doosjes niet goed gesloten wat een behoorlijke knoei partij was.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk. Smaakvolle gerechten en een heel vriendelijke omgang met de klant. Van harte aanbevolen.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde kroepoek werd niet meegeleverd; de nasi rammes smaakte weer onverbeterlijk...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 kwartier zitten wachten, dat is echt niet normaal !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, alleen jammer dat het niet erg warm was, woon op de antonlaan dus om de hoek. Maar het eten was verder heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, zoals gewoonlijk. Een heel klein minpuntje, helaas geen sambal.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Ti Pan Sui Lin Fa wordt steeds slechter. Er zit gaande weg minder vlees in en de ene keer zit er veel te veel champignons toegevoegd en nu ware er veel te veel harde reepjes, volgens mij onbekende groente toegevoegd. Daar is het gerecht veel te duur voor. Erg jammer en we overwegen om niet meer bij Lin Ga te bestellen.

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, goed op temperatuur. Maar bezorgttijd is wel lang.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed, maar de bami was echt niet warm meer en er zat geen saté saus bij, terwijl ik die wel besteld en betaald had. Jammer, ik was de vorige keer erg tevreden.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas rijst in plaats van nasi en geen kroepoek geleverd. Maar die had ik wel betaald. Naleveren?, nou laat maar eten is al op. Wat we kregen was overigens heerlijk!

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb niet lekker gegeten sate ajam was mega zout loempia was een dikke laag deeg met weinig vulling bami zou zonder prei/vlees zijn wat ik gevraagd had vlees was er uit maar die prei zat er gewoon in bijna alles weggegooid zo ook mn geld!

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd werd het eten geleverd. Best makkelijk online bestellen

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde meer dan anderhalf uur tot de bestelling kwam. Na 1 uur zelf maar gebeld. Was netjes geweest als Lin Fa zelf contact had opgenomen dat het langer zou duren.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eend was lekker, maar soep vond ik er vlak van smaak. Alsof er alleen water in zat en geen bouillon is getrokken. Bezorging was keurig. Vriendelijke dame. Duurde wel wat lang.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntend; vriendelijke telefoniste, zeer snel bezorgd, erg goed op temperatuur en bijzonder smaakvol. Het enige minpunt was de bezorger die een beetje irritant was. Belt aan, hij zegt "hallo?" en geeft niet aan dat hij de bezorger van Lin fa is. Wat hij als een lolletje ziet, is voor de ander irritant. Nogmaals, het wel erg snel bezorgd.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en erg lekker

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en juiste temperatuur! Heerlijke maaltijden.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles was op tijd lekker warm en heel smakelijk. Ik werd ook vriendelijk geholpen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb via de website van Lin Fa besteld. In de toelichting had ik een voorkeur opgegeven en daar ben ik netjes over opgebeld. Het eten is keurig afgeleverd en we hebben heerlijk gegeten.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwartier later dan gewenst ondanks foute druk op de knop. Kai is lekker maar dan niet in tomatensaus dit hoort gember en los geleverd want nu is het deeg slap en niet krokant! €.2,5 voor slechts één klein loempiaatje is ook wat te gortig en karig. Weinig rijst maar ondanks dat wel smaakvol gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super gemakkelijk online bestellen. Aardige mensen en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, netjes op tijd, heerlijk gegeten.